FeMini Box

5/22/2016

Sziasztok!

Nem olyan régen megjelent egy új kezdeményezés Magyarországon amit szíves örömest szeretnék nektek bemutatni.

Nem másról van szó mint a @FeMini Box -ról ami egyben takarja azt hogy Feminin mint nő, mini- mint mini ugye és persze a box mint doboz. Nekem már most nagyon tetszik a neve. Na most jönnének itt azok a gondolatok hogy "Ja hogy olyan mint a Pixibox?" ami ugye szépségápolási termékeket tartalmaz. Nos a FeMini Box ettől eltérő módon nem ismert illetve kevésbé ismert hazai tervezők munkáit tartalmazzák majd. A doboz tartalma még számunkra titok a biztos az hogy tematikus meglepetés dobozról van szó

Nekem nagyon megtetszett maga a kezdeményezés célja hiszen tudjuk hogy itt Magyarországon sokkal nehezebb elhelyezkedni mint designer, mint külföldön. És ahhoz is hogy bekerülj a köztudatba nagyon sok anyagiasság és ismertség kell ami néhány nagyszerű tervezőnél sajnos nincs meg vagy csak nagyon kevés. Ezért a FeMini Box gyűjti a hazai tehetséges designereket, hogy minél több családhoz eljuthassanak minőségi termékeik.

ITT olvashatsz többet róluk, és ne felejtsd el lájkolni a facebook oldalukat se ami gőzerővel közelít az 1000 likehoz , hiszen jövő héten megtudhatod hogyan tudsz majd jelentkezni az első FeMini Box-ra.:)

Ha pedig designer vagy és szeretnéd hogy minőségi termékeidet sok ember megismerje ne felejtsd Őket felkeresni!^^


Puszi:

You Might Also Like

0 megjegyzés