Egyszer minden véget ér, mi csak megújulunk | LauraDIY --> Vanilla Bangs

10/18/2016


Sziasztok!

 Egyszer minden véget ér de mi csak megújulunk, mint mindenki minden nap. Megújul. Az élethez tartozik a  változás. Úgy érzem szüksége van a blognak változásra mint kinézetben mint tartalomban, lélekben. Szeretnék többet foglalkozni a blogolással hiszem már két és fél éve vezetem a LauraDIY-t ami most már Vanilla Bangs, és hogy miért ez lett a neve arra lent kitérek. Szóval az életem részét jelenti már a blogger társaság, úgy érzem így 17 évesen felnőttem ahhoz hogy komolyan is vegyem az írást, már ugye ahogy én szoktam komolyan venni persze  jó értelemben. Nagyon sokan vannak úgy, bármilyen szituációról van szó, hogy elérnek egy célt az életben és utána bedobják a "Ez is megvan" ládába és többet nem foglalkoznak vele. Nekem a célom az volt még 15 évesen hogy elérje a blog a 100 feliratkozót és igen sikerült is, köszönöm nektek! ^^ Én ezt nem akarom eldobni, mert rájöttem hogy igen nagyon is szeretem csinálni, és a sok befektetett idő és munka után nem hogy szívem nincs de értelme nem lenne eldobni a blogolást.


Nos miért is ez a blog új neve?
Nem hinnétek mennyit gondolkodtam én azon hogy milyen új neve legyen a blognak. Szinte mindenféle kombinációt kitaláltam a nekem  tetsző szavakkal mint pl: Orange and Cinnamon blog de egyik sem volt olyan "Lalás". Egyik nap épp az egyik blogger barátnőmmel beszélgettünk ugyan erről és akkor is nagyon vicces nevek jöttek ki, az egyik kedvencem az " oldschool Lala" mint blognév. Hát igen nyilván nem lenne ez. Aztán csak így bedobtam hogy vanillia, aztán vanillala és ebből már kifejlett az agyamban határtalan variáció mire beugrott a frufrum, és hát mondom akkor vanilla bangs. 

A blog újulásáról most ennyi szerintem:)

Azonban kaptam emailben egy számomra ismeretlen cégtől egy ilyen, tudjátok felkérés vagy hogy kedvesebben fogalmazzak együttműködést hogy ha reklámozom őket a blogon akkor küldenek csomagot vagy ha úgy van anyagi juttatást. Nos és erről szeretek nyíltan beszélni mert egy részt titeket nem akarlak becsapni hogy én itt ilyen, meg olyan oldalakat reklámozok hogy legyen belőle hasznom. Ez a cég sajnos nem küldött nekem terméket mert Ő szerintük túl drágák és erre nincsen lehetőség, én pedig mindenképpen úgy szerettem volna csak reklámozni őket hogy meg vagyok győződve róla hogy tényleg jó minőségűek meg minden okés. Viszont utána néztem hogy kik is ők valójában és néztem az ő ruhájukról haul videókat és a legtöbb visszajelzés az volt hogy nagyon nagyon jó a minősége meg minden jó, tudjátok.
Egyébként ez egy kínai oldal ami designer ruhákat árul az az a designerek ezen a platformon is árulják a termékeiket.
Nekem az árak nagyon borsosak a kabátok olyan 80$ körül vannak amik magyarra átszámítva olyan 22 ezer ft. Bár aki szívesen rendelne kínai oldaltól designer cuccokat annak akkor ajánlanám a Stylewe oldalt.

Képtalálat a következőre: „stylewe”


Nos ebbe a bejegyzésben csak ennyit szerettem volna mondani, köszönöm hogy olvastok és érdekesnek tartotok, köszönöm a visszajelzéseket és nincs megállás!

Puszi:You Might Also Like

0 megjegyzés