2017. május 27.

Rosegal, az az a sarki kínai a neten.

(Ez a poszt promóciót tartalmaz!)

Sziasztok! 

Ismét megkeresett egy cég, az az egy ázsiai ruhás cég a Rosegal. Ismét úgy álltam hozzá hogy jaj de jó újra szar minőségű kínai produktumok. És én szart nem szeretnék nektek itt promózni mert az mégis milyen már. De úgy voltam vele hogy mégis adok nekik egy esélyt és eskü egész jó cuccaik vannak. Ár érték arányban egy H&M szintű weboldalról van szó, és akkor itt jön a kérdés hogy vajon a minősége is olyan-e mint a H&M-é. Nos erről fogalmam sem volt amíg meg nem néztem más bloggerek posztját a ruhás cégtől. Valaki úgy elhordta őket hogy még én sajnáltam a céget, valaki pedig semleges/jó véleménnyel van róla. Én csak arra kérlek titeket hogy ha rendelni szeretnétek tőlük mindenképpen egyeztessétek a méreteiteket a mérettáblázatban mert ezek voltak a legnagyobb csalódások az oldallal kapcsolatban hogy nem lett jó a méret.


Böngészgettem és kerestem olyan cuccokat amiket inkább ajánlanék nektek az oldalról hogy azért ha mégis valaki arra vetemedne hogy rendelne tőlük.

Lehet én vagyok ilyen, de nekem a nyakba kötős ruhák tetszettek meg nagyon és szerintem itt nem lehet akkorát csalódni. Meg még talán  a maxi ruhák. De rendelés előtt mindenképp egyeztessetek a mérettáblázatban.

Plus Size Club Printed Halter Flare Sleeve Dress - BLACK XL Halter Backless Floral Short Skater Dress - DEEP BLUE 2XL Halter Backless Summer Mini Lace Club Dress - WHITE L
Spaghetti Strap Floral Summer Maxi Dress - BLUE 2XL Ethnic Print Maxi Halter Sleeveless Dress - WHITE ONE SIZE

A képre kattintva megnyithatod.

Amit pedig inkább ajánlok az a Sale rész, ugyanis most náluk 75%-os leárazások vannak úgyhogy így szerintem jobban megérik az árukat a kínai szintetikus cuccok. Viszont amivel talán nem ér titeket csalódás az ha például táskákat, ecseteket és olyan cuccuokat rendeltek ami mérettől független.
Ami pedig igazából megtetszett nekem ennél az oldalnál hogy S-6XL-ig vannak a méretek és ez óriási pozitívum. De igazából mindenki maga dönti el erről az oldalról a véleményét úgyhogy nem is beszélek róla többet. :D

Puszi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése